Vad tycker ni om Linas matkasse?

Idag så är det många som väljer att beställa hem matkassar för att få ording på middagen. Ett av de främsta företagen som levererar olika råvaror i en kasse är Linas, och många tycker att de har den bästa matkassen online, men vad tycker ni om Linas matkasse? Det är en fråga som många ställer och här kommer några punkter som sammanfattar mycket vanliga omdömen om denna tjänst:

  • Matkassen från Linas levereras på väldigt många orter så den är tillgänglig för många.
  • Råvarorna är fräscha och det är alls inte många halvfabrikat så som det en gång ryktades om.
  • Det är viktigt att välja rätt kasse för det finns många olika alternativ och alla är inte lämpliga för alla. Studera noga menyn innan beställning!
  • Med tjänsten recept så får man ut mer av kassen och minskar matsvinn. Numera så får man även snabbare recept så problemet med måltider som blev lite för avancerade är inte längre aktuellt.
  • Linas matkasse är att bra val för den som vill inkludera mycket grönt och äta vegetariskt. Detta blir fullt möjligt med många av deras kassar.
  • Barnkassen är en favorit för många då den är lätt att laga mat med och har det som barn faktiskt gillar utan att dra ner på kvalitet och hälsosamma ingredienser.
  • En del upplever att man måste ha en partner i köket för att klara av de mer avancerade recepten från Linas.
  • Många tycker att matkassarna från Linas ger en lyxig känsla och att de kommer med mat som man annars aldrig hade satsat på av olika skäl.
  • Det är en fördel med kassar och recept som ger mat som räcker både till middag för familjen och till matlåda dagen efter.

Det här är ett urval av de vanligaste kommentarerna om Linas matkasse som ju har funnits online ett antal år nu. Det man kan säga är att det här är en tjänst som utvecklas och det tycks också vara så att det finns lyhördhet för kommentarerna. Därmed så är mycket av det som folk klagade på för några år sedan inte längre relevant.

Det är svårt att finna skarp kritik mot matkassen annat än att vissa tycker att det blir dyrt. Detta kontras dock med att de som börjar använda Linass tjänst snart märker hur detta minskar svinnet och att all mat som man köper faktiskt används.

Mycket grönt i Linas matkasse!
Mycket grönt i Linas matkasse!