Vad innehåller viktväktarnas matkasse?

Via CityGross så kan man få viktväktarnas matkasse. Det här är den bästa matkassen för dig på viktväktar dieten. Det finns också en vegetarisk version. Innehållet beror en hel del på den storlek som man väljer. Men grundkonceptet är detsamma. Det här är en matkasse som är till för den som håller sig till program som viktväktarna online och som försöker gå ner i vikt genom att räkna poäng och lägga om kosten i enlighet med deras program.

Man kan välja viktväktarnas matkasse för 2 eller 4 personer och det finns för ett antal middagar. Det här ställer man in då man beställer den. I kassen så kommer det fräscha råvaror och viktväktar recept som talar om precis hur många poäng det blir så att man kan hålla koll på dieten.

Kosten är varierad och inkluderar både fisk och kött. Detta förutsatt att man inte väljer denv vegetariska viktväktarkassen som givetvis är utan animalisk kost. Kassens innehåll planeras av en viktexpert från ViktVäktarna så man kan lita på att det här är ett bra val då man vill hålla sig till den populära dieten.

Man satsar mycket på kvalitet och inkluderar bara färska och fräscha råvaror. Köttet är svenskt och kvalitet står i fokus.

Om det är kampang på viktväktarnas matkasse så kan man få den för omkring 400 kronor, men återigen detta beror förstås på för hur många middagar man beställer och för hur många personer. Flexibiliteten är god och något som gör denna kasse till ett fördelaktigt val. Detta även för familjer där inte alla i hushållet kör på Viktväktarnas program.

viktväktarnas matkasse