Finns det lchf matkasse?

Ja, det finns lchf matkassar! Man kan beställa dessa direkt online. En lchf matkasse för 4 personer går på mellan 700 kronor och 1400 kronor beroende på var du köper den och precis vad den innehåller. Den stora fördelen är förstås att man får lchf recept med kassen så att man snabbt och lätt kan laga maten som gör att man håller sig till dieten.

Det man ska tänka på är att den här matkassen kanske inte alltid är den bästa matkassen att fokusera på. Om det är så att en person i familjen går på lchf dieten så kan det ju finnas behov av annat. Då kan det vara bättre att beställa en annan matkasse som har gott om råvaror som även passar dieten. I början så är det kanske lite meckigt för man måste tänka igenom hur man kan anpassa rätter så att även den som kör på lchf recept får god mat, men med tiden så löser det sig.

Håll dieten med en lchf matkasse!
Håll dieten med en lchf matkasse!

För ett ensamhushåll så är en lchf matkasse en bra lösning men för större hushåll så bör man betänka hur lite planering och god kännedom om vad man kan äta på dieten kan leda till att man får en lösning som blir praktisk för alla.