Morotskaka

En kaka som kan låta väldigt nyttig är den som inkluderar morötter. När man hör ordet morotskaka så försvinner kaka på något sätt och så tänker man sig att det här måste vara en riktig höjdare då man vill gå ner i vikt eller bara se till att äta på ett vettigt sätt. Men är det verkligen så att den här kakan är nyttigare än andra? Svaret är delat och beror en hel del på vad man inkluderar i smeten.

morotskaka

Morotskaka som billigt recept

En sak är säker, det behöver alls inte vara dyrt med morötter. Därför kan man se morotskaka som en bra idee då man är ute efter billiga recept som också är goda. Vad det hela kommer att kosta beror på det som man blandar i smeten. Om man kör en lchf variant med en massa nötter så blir det dyrare men också riktigt nyttigt. Morotskakan kan man lätt frysa in så den kan vara bra att baka då man vill ha något gott att ta fram vid senare tillfälle.

Hur gott blir det?

Hur gott det blir beror alltså på det recept som man väljer. En morotskaka ska inte smaka alltför mycket morot, då har man misslyckats. Det här kan låta konstigt men så är det faktiskt. Här på Billigarecept så kommer du att kunna finna olika recept för denna klassiska kaka. Det är bara att hålla utkik efter nya morotskakrecept så snart som de dyker upp. Vi bygger på allteftersom. Sedan så kan du förstås få fler idéer för efterrätter som är utan morötter men som smakar riktigt gott och som inte är alltför dyra att tillreda.

Här är några tips på vem som inte bör hjälpa dig med morotskakan…