Kan man göra köttbullar utan ägg som barnmat?

Att köttbukllar skulle vara godast med ägg är en myt! Man behöver alls inga ägg för att laga köttbullar så svaret på denna fråga är ett stort JA, man kan laga köttbullar utan ägg som barnmat. Beroende på barnets ålder så kanske man måste mosa köttet och det blir bra mycket enklare då man inte har ägg som binder som ett klister. Det här är faktiskt ett bra barnmat recept då man inkluderar goda kryddor och lite lök.

Faktum är att du kan se till att blanda finmald köttfärs med kryddor och så en finhackad lök och se ett riktigt bra resultat. Stek direkt i pannan eller laga i en kastrull med andra ingredienser för att få en god gryta till hela familjen. Om du stor utan ägg men vill laga köttbullar så är det alltså bara att köra så att det ryker och se fram emot mat för barnen och resten av familjen.

Lycka till!