Vad har man i kycklingsallad?

Det finns lite olika typer av kycklingsallad och det här är ett billigt recept då man har rester som man inte vill slänga. Kycklingen bör man hacka i mindre bitar men det måste inte vara i kuber såsom man kan se då man beställer en kycklingsallad från en cateringfirma. Man kan blanda kycklingen med sallad, med kinoa, med ris, med bulgur… Listan kan göras hur lång som helst. Bara för att det kallas för sallad så betyder det inte att man måste blanda enbart med grönsaker. Det är alltså upp till en själv och så kan man köra på det som finns i kylen.

Tänk på att lägga till en god dressing så att det hela får lite mer smak. Om du har lagat kyckling stekpåse så kan såsen som blev över vara god att ha i salladen men det går också bra att röra ihop lite citron med olivolja.