bakad potatis

Vad har man till bakad potatis?

Till bakad potatis så kan man ha precis vad som helst. Det är otroligt gott att baka en potatis för att sedan servera den med lite vitlökssmör så man måste inte slå på stort och laga till en skagenröra. Oavsett vilken röra man väljer till den bakade potatisen så kan det vara gott med lite tillbehör. Satsa på saker som:

  • Sallad med dressing
  • Krutonger till salladen
  • Gott bröd
  • Majs
  • Solrosfrön som du har rostat

När man serverar bakad potatis så kan man alltid ställa upp tillbehör i skålar på matbordet. På så vis så får alla välja helt själva vad de vill ha till potatisen och det hela upplevs som en komplett måltid.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Published by